08-08-07

dream 9

   Hooj,

ik heb me weer een beetje laten gaan denk ik...  En weer vergeten een berichtje te posten Obepaald.  Maar, jah het is vakantie he..  Dus kan ik dat als een goede reden gebruiken (a).  Maar ik zal maar is gaan vertellen want anders komen jullie hier ook maar naar gezaag lezen denk :S.  Dus kan ik best beginnen. 

Zondag zijn we naar mijn moemoe geweest.  Voor de familie-BBQ.  Ik heb daar toen zeer lekker gegeten.  Maar dan na het eten hebben we met alle kids een groot watergevecht gedaan.  Over een plastic en zow schuiven.  Kortom ik heb me daar goed vermaakt.  Maar na het watergevecht.  Was het voor mij wel wat mindere pret.  Ik moest naar huis.  Want mijn naaldje zat niet meer goed.  Snel naar huis gegaan.  Want ik stond dan ook nog is 495.  Dus dan snel in den douche gedoken.  En dan naaldje verstoken.  Na een tijdje was alles terug goed.  Maar wel al te laat voor terug naar mijn moemoe te gaan.  Het was nog wel een gezellig avond geworden.

En dan maandag moest mama naar het ziekenhuis.  Dus moesten ik en Sverre naar mijn moeke ( ja ja, 2dagen bij mijn grootmoeders :P).  Daar zijn we in het bos getrokken.  Want moeke en Louis waren aan een kiekekot bezig.  En dan hebben ik en Sverre daar wat in het bos zitten spelen.  2 uur lang.  En dan zijn we terug naar binnengetrokken.  Allez ik en Sverre toch.  Louis bleef nog wat doorwerken.  Heb ik nog wat op de hometrainer zitten fietsen.  En tv gekeken.  Tot dat mama ons terug kwam halen.  Daar hebben we dan nog een fijn dagje beleeft.  En dan dinsdag moest mama slapen want die heeft dan nacht moeten doen.  En dan vandaag nog is.

Morgen komt Gerti.  Dat is een vriendin van mijn nieuwe bowlingclub.  Daar ga ik mee naar de markt.  En die komt da nog is ineens slapen ook :).  Dus morge gaat het een super leuk dagje worden denk ik.  Ik hoop dat ik het terug wat heb goed gemaakt ...  Waarschijlijk zal ik dan morgen niet kunnen zetten want dan is mijn vriendin hier.  Ik wens jullie nog een fijne woensdag toe..

Grtjes..X.

Me.

795974609_3b68197bf2

16:42 Gepost door x Litle Dreamer in Algemeen | Permalink | Commentaren (9) |  Facebook |

Commentaren

Hmm, watergevechtjes kunnen inderdaad heel leuk zijn ^^ Vooral als de andere nat wordt en jij toevallig diegene bent die die andere nat maakt, lol. Huh, wat is dat van die naald eigenlijk?
Groetjes, Sophie

Gepost door: Sophie | 08-08-07

:-) je hebt gelijk dat je geniet van de vakantie en iets minder blogt hoot Birthe
veel plezier morgen met je vriendinnetje
groetjes

Gepost door: Borriquito | 08-08-07

Goedeavond Birthe Geniet maar van je vakantie en je vriendinnetje
Die morgen langs gaat komen.
Als ik nog kleiner was deden we dat ook veel als het warm was watergevechtjes dat is heel leuk.
Wel jammer van je naald,maar eind goed al goed.
Zal wel regelmatig eens komen loeren.
Veel plezier morgen
Groetjes

Gepost door: Rita | 08-08-07

Amuseert u morgen met de vriendin!
'k Zou gewoon es je vriendin aan het woord laten morgen ofzo, zou toch wel tof zijn?:D

Groetjes en fijne avond

Gepost door: Romina | 08-08-07

:-) Vervelen doe je je in ieder geval niet hé flinke meid van me ... En ik weet dat het niet leuk is dat ik overdag moet slapen ... maar zo heel veel moet ik nu ook weer niet gaan werken door heel dit systeem ... Zo heeft alles mooie en slechte kanten ... En morgen mag je zoveel lawaai maken als je zelf wil ;-)
Lieve knuffel van je mama x

Gepost door: ann | 08-08-07

Je hebt het zo te lezen gewoon te druk met plezier maken om op je blog te posten.
Het is veel leuker dat je het druk hebt dan je een hele vakantie vervelen hé!
Prettige dag morgen, maar dat zal wel niet ontbreken hé, als je zoveel alwaai mag maken van je mama :-).
Groetjess

Gepost door: Jana | 09-08-07

ik kom jou een fijne vrijdag wensen maar ik ben er zeker van dat het aan pret niet zal ontbreken,
groetjes

Gepost door: kathleen | 10-08-07

:-) geniet van het weekend Birthe
groetjes

Gepost door: Borriquito | 11-08-07

:-) veel plezier deze week Birthe
groetjes

Gepost door: Borriquito | 13-08-07

De commentaren zijn gesloten.